Steinbra svabergkunst på Tranøy

Av Heidi Rudolfsen

Svabergutstillingen «NATURLIGVIS» finner du på Tranøy i Hamarøy kommune. Det er en sommerutstilling som står ut august 2018. Utstillingen har blitt en tradisjon, og arrangeres i regi av Hamsungalleriet på Tranøy. Vil du se bildene fra årets utstilling? 

Følg naturstien fra Hamsungalleriet ned på bergene, helt ned mot sjøkanten. Her kan du nyte et spektakulært billedgalleri under åpen himmel. Friluftsgalleriet har åpent hele døgnet, og er tilgjengelig for alle som vil ta turen utover svabergene på Tranøy.

Her på Buneset viser tre kunstnere deler av sitt arbeid: Hans Arne Vedlog & Sølvi W. Normannsen (Norge) og Danguole Serstinskaja (Litauen).

I kulissene ligger fjell, hav og høy himmel. Utstillingens karakter og utrykk endres i takt med vær og vind. Vått og tørt. Dag og natt.

Fotografiene her er fra årets utstilling. Bildene er tatt i juli måned rundt midnatt, med ei rødlig sol over berg og bilder. Kan det bli bedre?

For et lyst, luftig og herlig rom å vise fram kunst. Svabergutstillingen på Tranøy anbefales på det varmeste. Den er steinbra. Naturligvis!

fullsizeoutput_2774

fullsizeoutput_2794

fullsizeoutput_279d

fullsizeoutput_2783

fullsizeoutput_279b

fullsizeoutput_277a

fullsizeoutput_2788

fullsizeoutput_278b

fullsizeoutput_278e

fullsizeoutput_2791

fullsizeoutput_2797

 

 

 

En kommentar om “Steinbra svabergkunst på Tranøy

  1. Tilbaketråkk: Edvardas Hus – En ny utsikt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s